Vårt gym

I januari 2015 stod vår utbyggnad av gymmet klar. Vi erbjuder nu en dubbelt så stor träningsyta. Det betyder mer träning på moderna funktionella fräscha ytor. Maskiner för såväl styrketräning som kondition, fria vikter samt massor av redskap för all sorts träning, finns här.

Vi har dessutom vårt populära cirkelgym som står till ditt förfogande. Se dig omkring i våra lokaler, klicka här.
 

 

Träna i gymmet - du väljer vad och hur

I gymmet finns bara möjligheter! Träna på egen hand eller i mindre grupp!
Om du är ny i gymmet eller om du vill ha hjälp med att komma vidare i din träning kan du delta i en gymintroduktion eller boka en individuell instruktion med någon av våra tränare. Vissa timmar har vi tillgängliga tränare (TT) på plats i gymmet som gärna hjälper dig med din träning. Vill du träna i grupp har vi Inspiration med tränare (IMT) och temapass.
Håll utkik i vårt schema!
 
Ung i gymmet
Från 13 år får du träna själv i gymmet. Från 10 år kan du träna tillsammans med målsman i gymmet. Vi rekommenderar starkt att man deltar i en gymintroduktion eller bokar en instruktion när man är ny i gymmet. Våra tränare svarar gärna på frågor om träning och vad man ska tänka på när man är ung i gymmet. Målsman ansvarar alltid för personer under 18 år.
 

  

Doping
Som idrottsförening och medlem i Riksidrottsförbundet (RF) är vi självklart emot all form av doping och följer vi de bestämmelser som gäller. Vi är vaccinerade mot doping. (enligt FR, www.rf.se/antidoping) och oanmälda dopingtester utförs. Vid positivt resultat avstängs medlem med omedelbar verkan och två år framåt. Träningskort betalas ej tillbaka. Mer information om doping: http://partille.friskissvettis.se/Forms/Public/WebpageShowForm.aspx?Ref=6055191d-40c4-401c-82bb-651d0876b4db
 
Samtidigt som du köper ett träningskort hos oss har du också godtagit de regler som gäller för doping. 
 


Hög trivsel

Vi vill att alla ska trivas i gymmet!  
Grundprincipen är såklart att man lämnar gymmet i det skick man själv vill finna det.

  • Barn får av säkerhetsskäl inte vistas i gymmet. Små barn i barnvagnsinsats eller babyskydd kan vara med i gymmet på förälderns ansvar.
  • Inneskor på fötterna. Även lite smuts under skorna kan förstöra våra maskiner och golv.
  • Hantera maskiner och redskap varsamt. Plocka undan redskap och häng tillbaka vikter efter dig.
  • Vid eventuella fel på våra maskiner - meddela vår reception eller en av våra tränare.
  • Torka av maskiner och redskap efter dig med papper och desinfektionsmedel som finns på gymmet.
  • Vid kö till maskinerna tillämpas växelträning = att man i paus mellan seten upplåter maskinen till annan medlem.
  • Vid instruktion - vänligen respektera medlemmen och tränarens företräde till maskinen.Senast ändrad av: Terese Holzner. Senast ändrad datum/tid: 2018-01-11 13:14:41

Anteo utvecklas av Defendo Sverige AB, 2007-2018 #95